Een bakkie koffie is voor veel mensen dagelijks een holygrail. Toch krijg je niet altijd overal even lekkere en goede koffie. Zo een waterige bak is nou niet echt waar we op zitten te wachten. Echt goede koffie serveer je voor een goede reputatie op je feest of event. Hoe leuk en passend is het dan om een koffiebarretje te hebben met bonen van verschillende landen? Nog specialer is om een private label coffee te laten maken! Hierbij bepaal je zelf het logo en de merknaam van je koffie en krijg je gratis bedrukte (koffie)servies bij een jaarlijkse afname van 120 kg. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van de koffie-experts van Private Label Coffee. Voor het maken van je eigen merk koffie maak je onder andere een keuze uit een koffieboon. 

Er zijn meerdere landen met goede koffieplantages, hieronder hebben we een aantal van de beste geselecteerd: 

Koffiebonen uit Brazilië

Brazilië is de grootste koffieproduct van de wereld. De bonen geven een koppie koffie met een lage zuurgraad, is lekker rommig en je proeft vaak noten van chocolade en karamel. In Brazilië groeit zowel de Arabica als de Robusta boon. 

Koffiebonen uit Colombia 

De koffie die met de bonen uit Colombia worden gemaakt zijn iets zuriger (zuurgraad laag tot middelmatig) dan de Braziliaanse bonen, heeft een minder zoete smaak en is erg stevig. Kwalitatief zijn dit hele goede bonen.

Koffiebonen uit Costa Rica

De koffie van de koffiebonen uit Costa Rica hebben een hoge zuurgraad. Echter wordt deze smaak goed gecompenseerd door tonen van honing en geroosterde noten. Zo is de smaak niet te zoet en niet te zuur. 

Koffiebonen uit India

Koffiebonen uit India zijn zoeter van smaak dan de bonen uit landen zoals Amerika of Afrika. De zuurgraad van de bonen uit India zijn lager. 

Pin It on Pinterest