Pasen komt er weer aan en dat betekent dat we weer mogen uitpakken met de paasbrunch. We geven je graag wat inspiratie over dingen die niet mogen ontbreken tijdens je paasbrunch. 

Eitjes

Bij Pasen horen ook lekkere eitjes of je deze nu scrambled, gekookt of gebakken eet maakt hierbij niet uit. Doe het lekker op een geroosterd broodje of een van de andere heerlijk afgebakken broodjes op tafel. 

Croissantjes en nog meer lekker brood

Ga in de ochtend langs de bakker om het lekkerste brood te halen, ga zelf aan de slag met het maken van brood of bak je broodjes thuis af. Zo heb je een heerlijke basis voor al je spreads en toppings. Leg al het brood in mandjes op tafel en verspreid het beleg over een mooie houten snijplank.   

Verse sapjes 

Wat niet mag ontbreken zijn heerlijke verse sapjes en smoothies. Heb je thuis een blender? Dan is het leuk om je eigen sapjes en smoothies te maken. Voor inspiratie kun je altijd even op internet kijken, maar je kunt uiteraard ook gewoon freestylen en zelf een fantastisch sapje bedenken. Heb je hier geen tijd voor of gewoon geen zin in, dat is geen probleem! De supermarkt verkoopt ook heerlijke sappen. Pers gewoon je verse sinaasappelsap daar!  

Chocolade

Als je aan Pasen denkt, denk je aan chocolade hazen, paaseitjes enzovoort. Ook bij de paasbrunch mag dit zeker niet worden vergeten. Tegenwoordig koop je paaseitjes in mega veel verschillende smaken. Voor de lekkerste paaseitjes, hazen en andere paas gerelateerde chocoladecreaties hoef je nu de deur niet meer uit. Bestel al het lekkers eenvoudig online via chocolade-paradijs.nl. 

Nog een tip van ons! 

Hoe leuk is het als je op Pasen een glimlach op iemand zijn of haar gezicht kunt toveren? Daarom kun je de lekkerste paaseitjes en andere paas gerelateerde chocoladecreaties nu makkelijk versturen per post! Het enige wat je hoeft te doen is op Chocolade-paradijs.nl paas gerelateerde chocoladecreaties uitzoeken en het naar het adres van je vriend(in), collega of familielid sturen. 

Pin It on Pinterest