Een goed restaurant kan alleen van de grond komen wanneer het in de basis allemaal in orde is. Zo moet je duidelijk gebruik maken van hygiëneregels, een systeem dat het mogelijk maakt om voedingsmiddelen te controleren (bijvoorbeeld het labelen van voedingsmiddelen met een datum, zodat je weet wanneer ze over de datum zijn). Toch werk je vaak met grondstoffen waarvan je maar moet aannemen dat ze in orde zijn. Wanneer je graag zou willen checken of deze in orde zijn qua veiligheid die hoort bij levensmiddelen, dan is het zeker geen gek idee om een test uit te laten voeren door een laboratorium. We nemen graag met je door hoe dit werkt in deze tekst. 

Hoe kan ik een levensmiddelentest laten doen? 

Het is mogelijk om een gespecialiseerd laboratorium een levensmiddelentest te laten doen. 

Laboratorium Rotterdam heeft de kennis en kunde in huis op je te voorzien van een gedegen test en uitslag. Ze analyseren graag grondstoffen voor levensmiddelen, geproduceerde levensmiddelen en diervoerder. Ook biobrandstoffen kunnen ze gemakkelijk analyseren. Dit is allemaal mogelijk door hun hoogwaardige instrumentarium en excellente personeel. Op deze manier weet je precies of je levensmiddelen helemaal veilig zijn. 

Kan ik ook diervoerder laten analyseren? 

Wanneer je professioneel werkt met dieren, dan is het in vele gevallen handig om een diervoedertest te laten doen. Je wilt natuurlijk niet dat je voedsel geeft aan dieren die er naderhand ziek van worden. Dat kan ook allerlei vervelende juridische problemen met zich meebrengen. Dus om het zeker voor het onzekere te nemen, is het mogelijk om een test uit te laten voeren door een laboratorium. Het testen van levensmiddelen en diervoer kan eenvoudig uitgevoerd worden door TLR-International.com. Ze zijn gevestigd in Rotterdam en kunnen bedrijven overal in Nederland bijstaan. 

Het leuk van dit bedrijf is dat de processen vanuit je kantoor gevolgd kunnen worden. Als er een uitslag is, dan wordt dit direct zichtbaar in de online omgeving van het bedrijf. 

Wil je weten of er ziektekiemen, giftige stoffen en/of schimmels in bepaalde grondstoffen of voedingsmiddelen zitten? Dan is het dus mogelijk een test uit te laten voeren. 

Pin It on Pinterest