Ben je op zoek naar een nieuwe horeca beleving in Amsterdam? BoulesBitsBar is een bar in Amsterdam met een ultieme combinatie. Zo kun je er naast heerlijk eten en drinken ook jeu-de-boulen in een ware urban ambiance. Ideaal als je een verjaardag wilt vieren, maar ook leuk als bedrijfsuitje of een avondje uit met je vriendengroep. Als jij van jeu-de-boulen houdt en in Amsterdam woont of op bezoek bent, dan is de BoulesBitesBar een actieve gezelligheid voor zowel jong als oud.

Lekkere bites bij een Bar in Amsterdam

Bij BoelesBitesBar kun je gezellig met z’n allen genieten van lekkere bites. Zo is het mogelijk om de gerechten los te bestellen, maar is een 3-gangen menu ook mogelijk. Het 3-gangen menu bestaat uit een lekkere soep met brood, breekbrood met meerdere dips en je hebt keuze uit diverse warme snacks. Denk bijvoorbeeld aan een hamburger, vegaburger, visburger, kipburger of een lekkere kip saté met riet.

Een breed assortiment aan dranken bij onze Bar in Amsterdam

Naast heerlijk eten kun je bij onze Bar in Amsterdam tevens genieten van diverse drankjes. Met een uitgebreide bar en bekwaam personeel, ben je verzekerd van de beste drankjes. Zo is het mogelijk om speciaalbieren te bestellen, maar ook rode of witte wijnen en exotische cocktails. Als jij of je vrienden wel houden van een drankje op de avond, kom dan gezellig langs bij dé bar van Amsterdam. 

Gezellig jeu-de-boulen met jouw vrienden en/of familie

Onder genot van heerlijk eten en drinken kun je bij BoulesBitesBar gezamenlijk jeu-de-boulen. Met meerdere banen is het mogelijk om met een groep van zo’n 8 tot 10 een spel te spelen, maar meer of minder personen is ook mogelijk. Ook als je een leek bent, dan ga je dit spel geweldig vinden. We leggen je graag de regels uit en zorgen dat alles naar wens in. Als je zin hebt in een leuke avond met een uniek horeca-concept, dan is de bar Amsterdam BoulesBitesBar echt iets voor jou!

Pin It on Pinterest