Nederland is echt een culinair land waar de nodige bourgondiërs wonen. Dit zien we terug in de verschillende restaurants die in alle steden in Nederland te vinden zijn. Het is een groot scala aan kwaliteiten waar wij Nederlanders elke dag van de week van kunnen profiteren. Denk aan de verschillende wereldkeukens die in ons land gevestigd zijn. Zoals de Italiaanse, Mexicaanse, Griekse, Japanse, Turkse, Marokkaanse en ga zo maar door. Dit is slechts een greep uit een veel groter aantal opties. Wat zijn nu eigenlijk de populairste opties? Wij nemen er een aantal met je door die je zeker in jouw buurt kunt vinden.

Sushirestaurant 

Of je nu houdt van het all-you-can-eat concept of niet, er zijn een aantal sushitenten bij jou in de buurt. Steeds vaker zie je ook dat sushi gebruikt wordt bij bepaalde catering services. Sushi is een zeer populair gerecht waarin een grote variatie bestaat. Dit maakt het juist aantrekkelijk om met z’n allen in een sushirestaurant te gaan zitten omdat er heel veel variatie is en omdat je de verschillende gerechtjes kunt delen zodat het de ervaring nog leuker maakt. 

Een old school restaurant 

Er zijn in Nederland heel veel restaurants die zich bezighouden met wat je noemt de klassieke old school gerechten. Denk bijvoorbeeld aan fish and chips, gebakken zalmmoot biefstuk patat of gebakken aardappelen, schnitzel en ga zo maar door. Je ziet dat er een combinatie gemaakt wordt van gerechten uit verschillende landen, zoals schnitzel en Fish and Chips, die natuurlijk uit Duitsland en Engeland komen. Deze gerechten zijn ook erg populair en omdat de variatie in deze restaurants ook erg groot is, is er zeker voor iedereen wel een gerecht te vinden. Bijvoorbeeld in Restaurant Limmen, daar gaan ze heerlijke zalmmoot, biefstuk en andere heerlijkheden naar wens voor je op tafel toveren. Dus je kunt hier zeker genieten met familie en vrienden die wel van een lekker avondje uiteten houden.

Pin It on Pinterest