Het kan soms best wel eens lastig zijn om de juiste visvoeding te vinden. Als enthousiasteling of kweker van vissen, is het soms wel fijn om wat tips te krijgen over welke visvoeding er allemaal is en welke dan het beste is. Vandaag willen we aandacht besteden aan Hatchery feed. Dit is een zeer goed product van Nederlandse bodem dat ervoor zorgt dat vissen gezond blijven en goed kunnen ontwikkelen. Wij nemen het met je door in deze tekst.

Hatchery feed is een topproduct 

Het Nederlandse bedrijf Algaspring.nl gevestigd in Almere, kweekt het topproduct Hatchery feed. Het gaat hier om natuurlijke voeding gebaseerd op algen die gegeven wordt aan vissen, waar ze snel van ontwikkelen en ook gezonder bijblijven. 

Wanneer je in voedselveilige productiefaciliteiten komt, met name dus op het gebied van viskwekerij, dan zul je dit Nederlandse topproduct zeker kunnen vinden.  

Kwekers en enthousiastelingen raden dit product aan. Het is geweldige visvoeding. 

Hoe wordt Hatchery feed geproduceerd?

Bij de productie van Hatchery feed, wordt gebruik gemaakt van oeroud zeewater dat uit een boorgat omhoog gepompt wordt. Het voordeel van dit water is dat het niet in contact is geweest met bijvoorbeeld zware metalen of andere vervuilende zaken. Je weet dan zeker dat het product wat voor je geproduceerd wordt, waar uiteindelijk de vissen van gaan smullen, van de hoogst mogelijke kwaliteit is en dus door geen enkele externe factor vervuild is.

Microbiologen en experts op het gebied van aquacultuur zijn werkzaam in het team dat Hatchery feed produceert. Op deze manier kunnen ze ook garanderen dat de kwaliteit van hoogstaand niveau is.

Je ziet dat in de viskwekerijen de gezondheid van de vissen met sprongen vooruit gaat, dat het aantal afwijkingen in de ontwikkeling afneemt en dat de ontwikkeling in algemene zin gewoon een stuk beter verloopt. Door topkwaliteit voedsel te geven aan je vissen zal je bedrijf dus beter gaan functioneren en een hoge kwaliteit output hebben. 

Pin It on Pinterest